HTML

Cégalapítás 1 óra alatt

Egy kis segítség a kezdő vállalkozóknak cégalapításhoz, hogyan tudnak minél kisebb vesződséggel, legkisebb költséggel vállalkozást indítani, céget alapítani.

Friss topikok

Archívum

Milyen iratokat vigyek magammal a cégalapításhoz?

2009.10.21. 15:54 nagy imre

Cégalapításhoz a személyi azonosító igazolványt illetve lakcímkártyára van szükség, a legjobb ha ezeknek a másolatát szkennelve, fotózva vagy faxolva már előre el tudja küldeni, hogy elkerüljük a felesleges pontatlanságokat. Ha Zrt kívánnak létrehozni, akkor mindenképpen kell a székhelyként (telephelyként, fióktelepként) használni kívánt ingatlan 30 napnál nem régebbi tulajdoni lapja is.

Ha bármilyen egyéb kérdése van akkor a www.ceget.hu weboldalon minden információt megtalál a cégalapítás, változásbejegyzéssel (cégmódosítással) kapcsolatban

Szólj hozzá!

Címkék: cégalapítás székhelyszolgáltatás kft alapítás változásbejegyzés

A bejegyzés trackback címe:

https://cegalapitasgyorsan.blog.hu/api/trackback/id/tr511465624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása